Pakket Prijzen

Vragen over onze supersnelle glasvezel verbindingen?

FttH Tarieven

Interparts is de aanbieder van FttH verbindingen voor de zakelijke markt. Bij interparts kunt u zakelijk terecht voor een goede dienstverlening in combinatie met snelle abonnementen en standaard een vast IPv4 adres. Ook kunt u IP Telefonie en IP Televisie afnemen bij interparts.

Het aanbod op deze pagina is ook het aanbod welke geldt voor het buitengebied.

Glasvezel-bollenstreek-interparts

IP Televisie

Televisie Basic (76 zenders)  €14,95 per maand
TV app (25 zenders) Gratis bij TV Basic

Extra keuze pakket:
Televisie Premium € 10,50 per maand
Opnemen € 4,10 per maand
Kids en muziek € 3,80 per maand
Duits € 3,80 per maand
Kennis & lifestyle€ 3,80 per maand
Fox Sports Eredivisie 1,2 en 3 Gratis bij TV Basic
Fox Sports International € 4,10 per maand
Ziggo Sport € 12,50 per maand
Extra setup box € 5,00 per maand

televisie_aanbod-interparts

IP Telefonie

– Lage beltarieven:

Vanaf € 8,00 per toestel
– Uitgebreidere telefonie (Er zijn ook mogelijkheden voor een complete online telefooncentrale. Neem contact op met interparts voor de mogelijkheden.)

Overige Details...

– De contracttermijn is 12 maanden met 1 maand opzegtermijn
– Voor het buitengebied kan er een vastrechttoeslag gelden. Bezoek hiervoor de website van het project waar uw adres onder valt.
– Interparts rekent 25 Euro borg per televisie box indien u het televisiepakket afneemt. Deze borg krijgt u retour wanneer de in bruikleen gegeven televisieboxen zijn geretourneerd.
– Interparts Glasvezel Router kan als optie bij uw bestelling. Heeft u een eigen geschikte router en gebruikt u geen Televisie diensten, dan levert interparts een converter met SFP module voor € 20,00 Euro ex BTW

Levertijden:
– De gemiddelde levertijd van een verbinding is 8 werkdagen (Voor het nog aan te leggen buitengebied is dit uiteraard na aanleg)

– * De bedragen op deze website zijn exclusief BTW

Zakelijke overboeking 1:4

Deze verbinding beschikt over een hogere prioriteit binnen het netwerk. De overboeking bedraagt 1:4. Deze verbinding is uitstekend geschikt voor zakelijk verkeer. Hierdoor is deze verbinding uitermate geschikt voor hoogstaande diensten zoals: VoIP, video- en audiostreaming en videoconference.