Glasdraad uit de Bollenstreek

Glasvezel is een supersnelle vorm van breedbandinternet via een glasvezelkabel. Deze nieuwe vorm van internetverbinding wordt vooral toegepast op bedrijfsterreinen. interparts maakt glasvezel internet mogelijk op bijna elk adres in de Bollenstreek!

Hoe werkt Glasvezel Internet?

Bij glasvezel gaat de overdracht van data niet met elektriciteit, maar via lichtsignalen. Dit maakt razendsnel internet mogelijk met up- en downloadsnelheden tot wel 1000 MB. Niet alleen ideaal voor het up- en downloaden van bestanden, maar ook voor video-conferencing, pintransacties, ingenieuze beveiligingssystemen en om de nieuwste games of films te downloaden. Allemaal supersnel via een stabiele, veilige verbinding!

Glasvezel is een supersnelle vorm van internet via een glasvezelkabel. interparts maakt glasvezel internet mogelijk op bijna elk adres in de Bollenstreek!

Voordelen van interparts Glasvezel

Supersnel internet

Met up- en downloadsnelheden tot wel 1000 MB heb je een supersnelle verbinding voor internet en telefonie

Voorbereid op de toekomst

Steeds meer functionaliteiten werken via internet. Je digitale bereikbaarheid is dus van groot belang voor de toekomst van jouw bedrijf. Bovendien is glasvezel internet van interparts schaalbaar. Heb je meer capaciteit nodig? Wij groeien naadloos met jou mee!

Symmetrische verbinding

Met glasvezel van interparts beschik je over een symmetrische verbinding. Dit betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Vooral voor bedrijven die veel toepassingen tegelijk moeten laten draaien, is dit ideaal!

Betrouwbare verbinding

Met glasvezel van interparts heb je geen last van piekuren en is je digitale bereikbaarheid gewaarborgd, ook als je met meerdere applicaties of devices tegelijk werkt.

Duidelijke tarieven

interparts biedt drie standaard pakketten met vaste maandtarieven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Wat je ook kiest, bij interparts ben je verzekerd van supersnel en betrouwbaar internet.

Alles in eigen beheer

Wij zorgen voor de verbinding vanaf ons eigen netwerk tot de router bij jou op locatie. Alle beheer en service wordt door onze eigen medewerkers verzorgd zonder onnodige schakels, dus de communicatie verloopt soepel en snel.

Meer informatie over Glasdraad Bollenstreek

Ook in de Bollenstreek is het hoog tijd voor een nieuw en modern glasvezelnetwerk. Zo zijn ook deze gemeentes klaar voor de toekomst, in een maatschappij die op alle fronten digitaliseert. Je hebt tot en met 16 november 2020 de mogelijkheid om in te schrijven voor glasvezel. Bij een percentage van 50% inschrijvingen gaat de aanleg definitief van start. Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over een glasvezelverbinding van interparts en Glasdraad Bollenstreek? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Ben jij overtuigd van de voordelen?

Wil jij ook supersnel, stabiel en betrouwbaar internet? Neem dan contact op met ons! Wij bekijken graag of het mogelijk is om glasvezel in jouw buurt aan te bieden. Ook buiten de Bollenstreek.